Innovation afspejles i alt hvad vi gør

Gennem årtier med innovation har vi sat nye standarder for aggregater, energieffektivitet og varmegenvinding som opfylder lovkrav i bygninger, hvor mennesker bor, arbejder og lærer. Vi har ofte deltaget i at formulere selve lovgivningen på området både nationalt og internationalt, og vi spiller fortsat en vigtig rolle i dialogen med influenter og beslutningstagere på byggeområdet. 

Altid fokus på udvikling og forbedring

Læs mere om ALC-teknologi her

Vores innovationshøjde er dokumenteret i vores patenter – eksempelvis vores rotorveksler, der forhindrer lækage og fuldstændigt isolerer frisk luft fra forurenet luft ved hjælp af ALC-teknologi. 

Yderligere optimering

Læs mere om aDCV her

Luftmængde varieres efter behov via patenteret adaptiv trykregulering (aDCV). Den patenterede adaptive trykregulering er udviklet af Aldes.

 

Gennem denne kan der opnås op til 43% besparelse på energiomkostningerne - sammenlignet med et anlæg med konstanttrykregulering (VAV), og op til 19% i forhold til et behovsstyret anlæg med konstanttrykregulering (DCV).

Innovation er mere end selve ventilations­løsningen

Markedsledende ventilationsløsninger handler ikke kun om at designe, udvikle og konstruere selve produktet. Det handler i lige så høj grad om dyb indsigt i bygningens infrastruktur og ingeniørtænkning, som konstant flytter grænserne for energieffektivitet, driftsomkostninger, støj og ikke mindst installationsmuligheder.

Vores innovation kræver en konstant søgen efter konkurrencedygtige løsninger samtidig med at vi undersøger og afprøver teknologier, der lever op til vores løfte om Engineering Air. Derfor investerer vi løbende i kompetenceudvikling af vores medarbejdere, i forskningsprojekter og ikke mindst i at forstå vores kunders behov.  

 

2-mænd-ved-pc-der-viser-kapacitetskurve