Fortæl os om dit projekt...

Kontakt os her

Boligventilation, Skoleventilation og Kontorventilation - hvert område har sine udfordringer, når det gælder projektering af ventilation. Lovgivning, brandsikring, energiforbrug og bæredygtighed er bare nogle af nøgleordene.

Vi er klar til at hjælpe dig med at tage de optimale valg for dit næste projekt.

Mere om projektering...

EXHAUSTOs ventilationsløsninger anvendes primært til komfort- og miljøventilation og er med til at sikre et sundt indeklima i boliger, kontorer, skoler, institutioner, forretninger og produktionslokaler. Ventilation med varmegenvinding sørger for udsugning af den brugte luft og indblæsning af frisk udeluft.

 

Ventilationsløsningerne kan anvendes til såvel nybyggeri som renovering af ejendomme, herunder til etablering af ventilation med varmegenvinding i eksisterende etageejendomme. 

 

Kontakt os for rådgivning om hvilken type ventilationssystem, der passer til netop dit projekt.

Med et Eurovent-certificeret ventilationsaggregat får du garanti for aggregatets performance, idet aggregatet er testet i henhold til en række krav og parametre. Det gør det langt nemmere at sammenligne aggregater, idet det er nemt at se om det er to ensartede produkter, der sammenlignes.

Læs mere Eurovent-certifcering her

Brandnormen DS428 stiller krav til design af ventilation. Brandsikring af ventilationsanlæg vha DS428 kan ske på mange måder. Standarden er meget omfattende.

Vi hjælper dig med at forstå alle reglerne på siden her.

Flere og flere nye boligbyggerier møder krav om DGNB-certificering.

DGNB er en certificeringsordning målrettet bygninger og byområder. Systemet bygger på den helhedsorienterede tilgang til bæredygtighed (FN’s definition) med de tre hovedsøjler: social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed.

Du kan læse endnu mere om systemet samt, hvordan du kan få 15 point på dit næste boligprojekt her.

Kapacitet på ventilationsaggregater skal beregnes i EXselectPRO. Find programmet her.