VEX4000 med sort folie

EXHAUSTO modtog en forespørgsel på et aggregat med roterende vekslere og integreret køl fra en af vores kunder. Aggregatet skulle levere ventilation og køling til et erhvervsbyggeri i Odense bestående af butik, udstilling, kontorer og toiletter. Den optimale løsning blev et VEX4060-modulaggregat. Der var dog et krav mere - aggregatet skulle være sort - efter krav fra byplanlægningen.

Det er muligt at bestille alle vores aggregater med f.eks. sort folie, så de i højere grad fremstår som en integreret del af bygningen.

Folien giver aggregatet en flot overflade, der holder i årene frem. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til VEX4000 med folie, og hvilken løsning, der vil være mest optimal for dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os.

VEX4000

Læs mere om VEX4000 her

Vores VEX4000-serie af fleksible modul-aggregater giver dig friheden til at skræddersy din ventilationsløsning til netop dine behov.

Modulaggregatet kan bestilles med et væld af special-tilpassede løsninger, herunder f.eks. special automatik, speciale flader, pladsbyg på installationssted og foliering/maling.

VEX4000_folie_højkant

Vidste du, at du kan få VEX4000 med integreret varmepumpeløsning?

En enkel, driftssikker og energieffektiv løsning!

De ambitiøse klimamålsætninger om reduktion af CO2-udledning kalder på nye løsninger – en af dem er varmepumpen, som en energieffektiv og bæredygtig løsning i kombination med ventilation. 

Krav om energieffektivitet og lavt energiforbrug for ventilationsløsninger har givet større fokus på at kombinere varmegenvinding med en integreret varmepumpe. Ved at kombinere ventilation, opvarmning og køl i ét aggregat opnås en løsning, der både er meget energieffektiv og langt enklere end traditionelle køleløsninger.

Data

Nybyg:2022
Type:Kontor/Butik
Størrelse:1500m2
Bygherre:Privat
Planlægning og projektledelse:DP Ventilation, Odense
Installation:DP Ventilation, Odense
 
VEX4000RHP, reversibel varmepumpe til VEX4000
VEX4040RHP

- her er fordelene:

  • Lavt energiforbrug
  • Let at konfigurere, installere og vedligeholde
  • Høj pålidelighed og lang levetid
  • Kompakt design

 

Find mere information om VEX4000 med varmepumpe og hvilke løsningsmuligheder vi tilbyder her.