SPLIT-muligheder

Teknikrum og lign. er sjældent større end højst nødvendig, og adgangsvejen kan være trang - det gælder både for nybyggeri og renoveringsopgaver.

Når det er tilfældet, kan det være en fordel at bestille VEX-aggregatet som SPLIT, sådan at aggregatet kan skilles ad og transportes ind i mindre dele.

Med en SPLIT-løsning leveres aggregatet enten adskilt eller forberedt for adskillelse på installationsstedet. For at sikre at VEX-aggregatet fungerer tilfredsstillende efter indtransport og samling, tilbyder EXHAUSTO autoriseret personale til at samle aggregatet mod et tillæg herfor.

Levering af SPLIT enhed

Sådan foregår en SPLIT-levering

Almindeligvis fordeles opgaverne sådan:

  • EXHAUSTOs montør adskiller aggregat for indtransport
  • Entreprenør sørger for indtransport
  • EXHAUSTOs montør samler aggregatet på montagestedet.
For VEX4000:

Når der vælges levering som SPLIT, bliver aggregatet bliver leveret demonteret i en såkaldt ”Flat-Pack”, så selv store aggregater kan transporteres ind. Aggregatet samles på stedet af særligt uddannede serviceteknikere fra EXHAUSTO mod et pristillæg.

 

Bestillingsformularer, SPLIT:

For at være bedst muligt forberedt på opgaven, har vi brug for nogle oplysninger omkring pladsforhold mm. Derfor beder vi dig udfylde en særlig bestillingsformular til SPLIT:

Du kan downloade aftalesedlerne her