Det starter hos os selv

Som en af de store virksomheder på Fyn har vi et særligt ansvar for at fastholde og udvikle et sundt og bæredygtigt lokalsamfund. Vi engagerer os i lokale sociale projekter og velgørenhedsindsatser, som øger menneskers livskvalitet.

Og da mange af vores medarbejdere og deres familier bor i lokalområdet kan vi gennem uddannelse i bæredygtighed i EXHAUSTO ikke bare fremme en grøn agenda på arbejdet men også i privatlivet.

CSR lever i hele værdikæden

Vi indgår partnerskaber med leverandører, som deler vores CSR-vision, og som lever op til de højeste standarder for ansvarlighed. Vi hjælper vores kunder med at vælge ventilationsløsninger som belaster miljøet mindst muligt uden at kompromittere effektiviteten. 

På den måde leverer vi særlige indsatser som ikke alene motiverer vores medarbejdere, men også samarbejdspartnere og kunder til at tage ansvar i rejsen mod en mere bæredygtig fremtid.

 

Tree sprouting from globe

Et klimaneutralt EXHAUSTO i 2030

Vi identificerer og implementerer innovative løsninger som kontinuerligt nedbringer vores miljømæssige fodaftryk gennem hele værdikæden. Ved konstant at optimere ventilationsløsningernes energieffektivitet og investere i grønne initiativer reducerer vi vores C02-aftryk – f.eks. ved at øge genanvendelsen i materialer og dermed mindske mængden af affald.

Med alle vores indsatser og investeringer i CSR er vi rollemodel for bæredygtighed i vores branche og godt på vej mod at være klimaneutrale i 2030.