Projektet

Det var med glæde og stolthed, at vi onsdag den 4. juli modtog en indbydelse fra bygherren SOGELYM DIXENCE til indvielse af ombygningen af den 5.700 m² store bygning på 79/81 Boulevard Haussmann, Paris 8.

Arbejdet blev udført i samarbejde med hovedentreprenøren SOGELYM DIXENCE, under ledelse af Operations Manager C. RENAUD.

Løsningen

Ved indvielsen blev vi klar over, at vores VEX4000-serie opfattes som et højkvalitetsprodukt. Vi fik desuden god feedback på kontrolsystemerne og integrationen.

Den nuværende hovedentreprenør Barbanel (S. Pasteur) og generalistfirmaet Dumez (G. Creneau) påpegede også, at EXHAUSTO er blevet et stærkt brand inden for ventilationsaggregater i hele Paris når det gælder erhvervsejendomme. Denne form for anerkendelse understøtter naturligvis vores bestræbelser på at deltage i yderligere udbud.

Derudover var de luftbehandlingsenheder, der blev brugt i denne bygning, en dobbelt succes, da vi også var i stand til at integrere røgudsugningen (som oprindeligt var lovet til en anden leverandør).

VEX4000

Læs mere om VEX4000 her

VEX4000 er et ekstremt energieffektivt VEX-aggregat.

VEX4000 er opbygget af moduler, der kan sammensættes på forskellig vis helt efter det enkelte projekt.