Living - ungt par i tegnet miljø

Living - Boligventilation

NØGLEN TIL ET GODT INDEKLIMA I DIN BOLIG

Vores boliger bliver stadig tættere og tættere. Det bliver de i vores stræben efter at nedbringe energiforbruget. Men hvad der er godt for energiforbruget, kan være dårligt for indeklimaet. Den tætte konstruktion gør det vanskeligt at fjerne fugt, og med fugt skabes grobund for skimmelsvamp. Det forårsager ikke kun skader på selve bygningen, men giver også et usundt indeklima, som påvirker vores helbred og velbefindende.

Lovgivernes krav om stadig lavere energiforbrug kombineret med forventningen om tilstrækkelig ventilation, udfordrer kravene til ventilationssystemet. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige løsning i stedet for at fokusere på den billigste løsning.

Boligventilation kan foregå via central- eller decentral ventilation. Boligventilation ved hjælp af decentrale løsninger med et aggregat i hver lejlighed bliver stadigt mere udbredt; men er decentral ventilation altid en god løsning? Få hjælp til at vælge mellem central og decentral ventilation under "Valg af system".KONTAKT OS I DAG

Få gratis rådgivning om ventilations-
produkter og systemløsninger 

EXHAUSTO A/S
Odensevej 76
DK 5550 Langeskov

Tel +45 65 66 12 34
E-mail: salgdk@exhausto.dk
LIVING

Living 2.0 til
beregning af
boligventilation

5 enkle trin til den optimale løsning med tilhørende dokumentation

Find Living 2.0 her
Girl overviewing city

PROJEKTERING AF
BOLIGVENTILATION

Få overblik over lovkrav og forskellige løsningsmuligheder i LIVING GUIDEN

Hent guiden her