REN LUFT
ER IKKE
EN SELVFØLGE

På mindre end en time rammer de danske skoleelever CO2-muren. De bliver trætte, får hovedpine og bliver ukoncentrerede. Dårligt indeklima forringer både underviserens arbejdsbetingelser og sætter elevernes indlæringsevne drastisk ned. Åbne vinduer frisker klasselokalerne op, men giver ofte problemer ift. støj, bilos, pollen og støv. For slet ikke at tale om træk og et stærkt varierende indeklima. Alt dette undgår du med et ventilationsanlæg, der styrer tilførslen af udeluft og udsugningen af indeluft. 

MANGE LOKALER - MANGE UDFORDRINGER

Fra klasselokalet og gymnastiksalen til sløjdlokalet og lærerværelset. Når det gælder indeklima, står skolen med flest udfordringer. Den komplekse lokalesammensætning og de mange forskellige brugssituationer stiller nemlig helt særlige krav til ventilationen.

Netop fordi skolernes indeklima er så vigtigt, er der en del lovgivning på området, og den kan være svær at få overblik over. Derfor giver vi dig et
samlet overblik med vejledninger til, hvordan du opfylder dem, her.

 

 

MANGE LOKALER, MANGE UDFORDRINGER - BÅDE CENTRALE OG DECENTRALE LØSNINGER 

For at imødekomme de udfordringer, skoler står overfor, har EXHAUSTO udviklet behovsstyrede ventilationsløsninger. Med dem kan indeklimaet styres ved hjælp af følgende funktioner:

  • Sensorer, der måler CO2- eller fugtniveauet
  • Et tidsskema, der starter ventilationen på fastsatte tidspunkter.

Sensorer egner sig særlig godt til lokaler som klasseværelser, omklædningsrum og kontorer. Kantiner og fællesrum kan med fordel styres efter et tidsskema.

Læs mere om EXHAUSTO behovsstyret ventilation her.CENTRAL 
VENTILATION

EXHAUSTO har et bredt program af kompakte ventilationsaggregater, dels VEX200 med roterende veksler, VEX300 med modstrømsveksler samt VEX4000 modulaggregater.
Læs om VEX200,  VEX300 og VEX4000-serien her.

 

City-Learning-VEX308-DK

DECENTRAL 
VENTILATION

Et kompakt og vægmonteret ventilationsaggregat, som er særdeles velegnet i forbindelse med renovering af skoler.
Læs mere om VEX308 her.

Download brochure her.

 

PERFEKT TILPASSEDE VENTILATIONSSYSTEMER

Hos EXHAUSTO ved vi, at en optimal performance kræver unikt tilpassede løsninger. Derfor har vi specialudviklet en række aggregater, der med sine særlige styringsmuligheder egner sig perfekt til skoler.

RING OG FÅ GRATIS RÅDGIVNING TIL DIT PROJEKT
T: +45 6566 1234
E: salgdk@exhausto.dk 

PRØV VORES
CO2-BEREGNER

Med EXHAUSTOs CO2-beregner kan du beregne CO2-niveauet i klasselokaler udfra størrelse, belastning og luftmængde. Med programmet kan du simulere forskellige driftssituationer.

 

CO2-beregner
Prøv også vores øvrige beregningsværktøjer

Klik her for at finde det værktøj, der passer til dit behov.

Laptop - calculate CITY

SE VORES CASES

Ikke to skoler er ens, og alle har forskellige ventilationsbehov. Se et eksempel på  hvordan vi har medvirket til at skabe et indeklima, der på en gang optimerer elevernes indlæringsevne og forbedrer undervisernes arbejdsmiljø.

learning01

learning02

Kontakt os

Centralt eller decentralt ventilationsanlæg? Modstrømsveksler eller roterende veksler? Behovsstyret eller tidsstyret ventilationsskema? Vi står altid parat til at guide dig til den helt rigtige løsning. Kontakt os i dag, så finder vi sammen frem til præcis den løsning, der passer til dit projekt.

RING OG FÅ GRATIS RÅDGIVNING TIL DIT PROJEKT
T: +45 6566 1234
E: salgdk@exhausto.dk