BESØG
EXHAUSTO CITY

Velkommen i vores by en by med masser af frisk luft i form af ventilationsløsninger til alle anvendelsesområder - fra boliger, kontorer, skoler og institutioner til butikker, industribygninger, hoteller og sygehuse.

Før musen til venstre eller højre i billedet, vælg den type bygning, der passer til dit projekt, og lad os guide dig igennem udfordringer og løsninger, lovgivning og gode råd.
Icon Living

Fugt er din boligs største fjende. For med fugt kommer skimmelsvamp, som ikke kun forårsager skader på bygningen, men også udgør en alvorlig fare for vores helbred. Se, hvordan du bekæmper fugt med effektive ventilationsløsninger, der opfylder de krav, både nye og ældre boliger stiller.

Icon Learning

På mindre end en time rammer de danske folkeskoleelever CO2-muren. Bliv klogere på, hvordan du sikrer et optimalt indeklima i en bygning, hvor den meget komplekse lokalesammensætning gør det til en stor udfordring.

Icon Working

Mennesker, elektronik, belysning og store glaspartier. Det er opskriften på et varmt og tungt indeklima og realiteten for mange moderne kontorer. Det nedsætter velbefindende og produktiviteten. Find her ud af, hvordan du optimerer dine medarbejderes performance.