Aereco bliver en del
af ALDES-koncernen

08.07.22

Aldes-koncernen, som EXHAUSTO har været en del af siden 2016, er specialist i ventilations- og varmekomfortløsninger. Aldes annoncerer opkøbet af Aereco-koncernen som et led i vækststrategien frem mod 2025.

Aldes-Aereco-banner

De to koncerner komplementerer i høj grad hinanden, såvel teknisk som industrielt og kommercielt. Derfor giver dette opkøb Aldes-koncernen mulighed for at styrke sin position i især Frankrig, Tyskland og Polen og hermed forfølge sin internationale udvikling inden for ventilationsområdet sammen med EXHAUSTO-brandet, samtidig med at den samlede ekspertise på området udnyttes bedst muligt.

Sammenlægningen af Aldes’ og Aerecos produktionskapaciteter vil gøre det muligt at skabe operationelle og kommercielle synergier. Samtidig vil alliancen med en konsolideret omsætning på mere end €360 millioner gøre det muligt at indtage en fremtrædende plads på det internationale ventilationsmarked. Opkøbet vil også imødekomme geografiske ambitioner samt ambitioner om udvidelse af produktsortimentet takket være et solidt grundlag af fælles ekspertise.

Læs hele pressemeddelelsen her. (dansk)

Read the complete Press Release here. (English)