Ventilationsdag 2021, Vidensdeling om indeklima

02.09.21

Endnu en vellykket Ventilationsdag er gennemført. Find link til dagens præsentationer herunder.

Ventilationsdag 2021-efter

VENTILATIONSDAGEN 2021

Årets Ventilationsdag bød på udstilling af nye og kendte produkter, mulighed for networking med kolleger i branchen samt en eftermiddag med foredrag om forskellige emner inden for ventilation og indeklima.

Covid19 har givet et andet fokus på ventilation af bygninger uden at forårsage spredning af virus - hvilket var emnet for to af dagens foredrag. Dagens indlæg omhandlede også DGNB-certificering og DGNB-hjerte samt Bygnings-reglementet (BR18 og oplæg til BR22) og tilhørende vejledninger.

Få et indtryk af dagen her

UDSTILLINGEN

I udstillingen var det muligt at se en række af EXHAUSTOs produkter; særlig stor interesse oplevede vi for VEX4000 med reversibel varmepumpe og adaptiv lækage kontrol - ALCTM, og for det decentrale aggregat VEX40T kombineret med kanalløsningen Optiflex og styret via emhætten med modbus. Ligeledes var der stor interesse for vores brandsikringsløsning, EXHAUSTO Fire Guard med tilhørende brand- og røgspjæld.

FOREDRAGENE

Om eftermiddagen blev deltagerne opdateret på, hvordan man kan forhindre lækageproblemer i ventilationssystemer - en udfordring, der er særlig stor i ventilationsaggregater med roterende veksler. Her har EXHAUSTO en løsning, der helt forhindrer denne lækage. 

DGNB-certificering og DGNB Hjerte - er det noget, vi skal forholde os til? Det gjorde Steffen Maagaard fra MOE A/S os klogere på. Hvorefter EXHAUSTOs Henning Grønbæk informerede om BR18 og gav sit bud på kommende ændringer til Bygningsreglementet.

Firmaet DOMU A/S har udviklet en meget lean byggeproces, hvor ventilations-løsning og andre installationer bygges ind i elementer, der derefter bygges sammen. Fabriksdirektør Frank Henningsen fortalte om samarbejdet med EXHAUSTO i dette projekt.

Dagen blev sluttet af med et overraskende "show" med Jan Hellesøe, der virkeligt kan noget med tal - gad vide om nogen i salen kunne gennemskue hans "tricks".

PRÆSENTATIONER

Vi har lagt dagens præsentationer op på exhausto.dk - du kan se eller hente dem der.

Hent præsentationer her

Ventilationsdagen er en god anledning for os til at møde vores kunder på en anden måde end i hverdagen - det sætter vi stor pris på.

KONTAKT OS I DAG

Få gratis rådgivning om ventilations-
produkter og systemløsninger 

EXHAUSTO A/S
Odensevej 76
DK 5550 Langeskov

Tel +45 65 66 12 34
E-mail: salgdk@exhausto.dk
Teaser-sign-up-for-eNews-no-text

Bliv inspireret og opdateret!

Få vores nyhedsbrev med relevant nyt om produkter, systemer og lovgivning

Tilmelding til nyhedsbrev
Sleeping boy - healthy living

BROCHURE: LIVING BOLIGVENTILATION

EXHAUSTO står bag i dig hele vejen, fra projektering til teknisk support og service.

Hent brochuren her