Indeklima på dagsordenen

22.03.21

Vi hjælper dig gerne med at skabe gode indeklimaløsninger

Vil du være med til at sætte indeklimaet på dagsordenen?
Så se med her:

Vil du være med til at sætte indeklimaet på dagsordenen?

Ventilation: det handler om ren luft indenfor

I dagligdagen ser vi alle ventilation fra en professionel vinkel: lovgivning, krav fra bygherre, dimensionering, priser og meget mere. 

Hos EXHAUSTO tænker vi også på, hvad vi sammen med vores kunder leverer til den endelige bruger i bygningen – familien i lejligheden, elever og lærere i skolen eller teamet på kontoret – nemlig ren luft indenfor.

Ren luft handler ikke bare om at trække vejret - ren luft er afgørende for vores sundhed og velbefindende, og hjælper med at holde os raske og friske dagen igennem. 

Mere end nogensinde før har vi brug for, at luften i vores bygninger er ren. Vores bygninger er meget velisolerede og vi glemmer ofte at få luftet ud - faktisk er luften indenfor op til 8 gange mere forurenet end luften udenfor. Et effektivt ventilationsanlæg reducerer fugt og skadelige partikler i luften, og dermed reduceres risikoen for smittespredning, allergi og andre følgesygdomme fordi indeklimaet i bygningen forbedres. 

 

Lad os sammen kæmpe for det gode indeklima

Kontakt os og hør, hvordan vi sammen kan skabe gode indeklimaløsninger – eller svar direkte via knappen herunder, og vi kontakter dig for at aftale et møde, når det passer dig.

Ja, jeg vil gerne kontaktes

KONTAKT OS I DAG

Få gratis rådgivning om ventilations-
produkter og systemløsninger 

EXHAUSTO A/S
Odensevej 76
DK 5550 Langeskov

Tel +45 65 66 12 34
E-mail: salgdk@exhausto.dk