Lovgivning og normarbejde

EXHAUSTO Institute deltager i flere sammenhænge omkring udarbejdelsen af lovgivning og normer/standarder, såsom:

Bygningsreglementet BR2010, BR2015 samt BR2020, hvor vi deltager i workshops og udarbejder høringssvar, når der kommer forslag om ændringer af bygningsreglementet. Der har allerede været afholdt to workshops om BR2015 og BR2020 hvor EXHAUSTO Institute har deltaget.

Norm for Brandsikring af Ventilationsanlæg, DS428, hvor vi deltager i arbejdsgruppen S-313 ved Dansk Standard, og sammen med andre interessenter i branchen arbejder med brandsikring af ventilationsanlæg.

Norm for Ventilationsanlæg, DS447, hvor vi deltager i arbejdsgruppen S-313 ved Dansk Standard, og sammen med andre interessenter i branchen arbejder med krav til ventilationsanlæg. Normen er netop sendt i høring 1. aug. 2012 og indeholder nu krav til både Mekanisk Ventilation, Hybrid Ventilation samt Naturlig Ventilation.

Europæisk norm for Boligventilationsanlæg i arbejdsgruppen CEN TC156 / WG2. Her arbejdes sammen med andre producenter og interessegrupper på normen for alt hvad der har med ventilation af boliger at gøre, herunder hele serien af normer med numrene EN13 141 part 1 til 10.

Eurovent, certificering af varmegenvindingsaggregater,  hvor vi deltager i arbejdet og bidrager til fælles input til EU-kommmissionen om de overordnede regler inden for dette område. Læs mere om Eurovent-certificeringen.

 

EXact2 - for calculation

Beregnings-
programmer

Benyt EXHAUSTOs gratis online beregningsprogrammer til beregning af ventilationsanlæg og systemløsninger

Find beregningsprogrammer her
Vex overview

VEX-oversigt

Få et hurtigt overblik over hele programmet af kompakte VEX-aggregater med varmegenvinding.

Se VEX-oversigten her