VEX4000

VEX4000 - mange kombinations- og anvendelsesmuligheder

Vores modulaggregat VEX4000 kan sammensættes, så det dækker ethvert behov for ventilationsløsning - se eksempler herunder.

Kontakt vores salgsafdeling, så hjælper de dig med at konfigurere den optimale løsning til dit aktuelle projekt. 

Eksempel 1 - velegnet til skoler, institutioner og kontorer

Learning_450x250

VEX4030 

Det viste aggregat er en VEX4000 med rotorveksler og indbygget varmecoil, men kan også konfigures med kanalmonteret varmecoil.Eksempel 2 - velegnet til butikker med overskudsvarme fra kølekompressorer

slagtet - køledisk
RD13703 Example 2

 

Dette indendørsanlæg har rotorveksler med tilhørende varmecoils. Det specielle ved denne konfiguration er den specialfremstillede varmegenvindingscoil (HWR), der kan benyttes, hvis forretningens køleanlæg er tilsluttet et varmegenvindingsanlæg for vand.Eksempel 3 - velegnet til kontorer og lign. med behov for køling i sommerhalvåret

Working glade medarbejdere

VEX4030

Dette aggregat er med rotor, integreret DX-kølesystem samt tomsektioner med lys før og efter rotorvekslersektionen for inspektion af kølecoils. Aggregatet er desuden udstyret med en varmecoil. Denne konfiguration anvendes typisk til kontorer og lignende med behov for køling i sommerhalvåret.

Det viste aggregat kan også fås til udendørs montage. Her er spjældene monteret indvendigt, hvilket vil øge længden af aggregatet. Desuden vil tom- og varmesektion vil være i fuld aggregathøjde.


Eksempel 4 - velegnet til supermarked, idrætshal eller industribygninger

people spinning in the gym

 
VEX4030

Den viste konfiguration med rotorveksler og separat integreret DX-køling med tomsektioner før og efter rotorveksleren til inspektion og rengøring. Der er også vist en recirkuleringssektion, som kan bruges i de tilfælde hvor man vil spare på varmeudgifterne, ved at recirkulere noget af fraluften til tilluften og der ved spare på opvarmningen af udeluften. Aggregatet er desuden konfigureret med en speciel varmegenvindingscoil og en almindelig varmemcoil.

Denne konfiguration er egnet til et større supermarked, en idrætshal eller industribygning med et varmeoverskud om dagen og et opvarmningsbehov om natten, hvor luftkvaliteten i lokalerne ikke skal være på samme niveau som om dagen.

Det viste aggregat kan også fås til udendørs montage. Her er spjældene monteret indvendigt, hvilket vil øge længden af aggregatet. Desuden vil varmesektionen vil være i fuld aggregathøjde.


Læs mere om VEX4000 her

Du kan også få adgang til EXselectPRO - og konfigurere din VEX4000 selv

 

KONTAKT OS I DAG

Få gratis rådgivning om ventilations-
produkter og systemløsninger 

EXHAUSTO A/S
Odensevej 76
DK 5550 Langeskov

Tel +45 65 66 12 34
E-mail: salgdk@exhausto.dk