VEX-aggregater
- designet til god hygiejne

VEX4000 VDI cleaning man

Ren luft kræver et rent ventilationsanlæg

Ren og behagelig luft det er hvad vi ønsker os i de rum vi opholder os i.  Et rent og hygiejnisk ventilationsanlæg er en forudsætning for at den luft, der fordeles i boligen, klasselokalet, børnehaven eller kontoret er ren.

Om et ventilationsanlæg kan holdes rent og hygiejnisk bestemmes af to vilkår, dels de materialer og komponenter det er bygget af, dels hvor rengøringsvenligt det er konstrueret.

Alle vores kompakte og modulære ventilationsanlæg er designet, så de er lette at efterse og rengøre. Formålet er at forhindre sygdomsfremkaldende organismer eller skadelige kemikalier i at blive frigivet til luften. 

Det tyske ingerniørforbund VDI har samlet en række retningslinjer for hygiejne i ventilationsanlæg (VDI 6022-1). I Tyskland og andre europæiske lande har det i en årrække været et markedskrav, at ventilationsanlæg var konstrueret efter VDI 6022-1, men nu hører vi også en efterspørgsel efter dette i Norden.

Materialer og komponenter

De materialer og komponenter, der indgår i vores VEX-aggregater* er certificeret i henhold til VDI 6022-1, hvilket betyder, at alle overflader er af en type, hvor opbygning af bakterievækst etc. ikke er mulig. (ISO846-certificeret materiale).
* VEX100, VEX200, VEX300, VEX4000

Modulaggregatet VEX4000 kan bestilles som VDI6022-certificeret

Synlab Certifikat Engelsk

Hele VEX4000-serien af modulære luftbehandlingsaggregater kan konfigureres som en certificeret VDI 6022-enhed i vores udvælgelsessoftware, EXselectPRO.

VEX4000-serien er blevet revideret og certificeret af Synlab, et tysk 3.-partslaboratorium. 

Hvis VEX4000-enheden er konfigureret efter retningslinjerne i vores udvælgelsessoftware, er alle luftbehandlingsaggregatets moduler og dele af luftbehandlingsenheden let tilgængelige for eftersyn og rengøring for at forhindre opbygning af skadelige bakterier og partikler.

Rengøring

Vidste du at et ventilationsaggregat bør efterses og rengøres 1-2 gange om året?

For at gøre rengøringsopgaven så nem som muligt, har vi sikret os at alle vores aggregater er konstrueret, så de er nemme at rengøre og vedligeholde. Det betyder glatte overflader og gode adgangsforhold, hvor det er enkelt at demontere dele for rengøring.

Alle aggregater leveres med en produktvejledning, der indeholder et afsnit om vedligehold og rengøring. I dette afsnit finder du en grundig gennemgang af, hvordan og hvor ofte aggregatets dele skal demonteres og rengøres.

Kontakt os for rådgivning...

Har du et projekt, hvor VEX4000 VDI kan være relevant, så tøv ikke med at kontakte os for kompetent rådgivning.

 

KONTAKT OS I DAG

Få gratis rådgivning om ventilations-
produkter og systemløsninger 

EXHAUSTO A/S
Odensevej 76
DK 5550 Langeskov

Tel +45 65 66 12 34
E-mail: salgdk@exhausto.dk
Teaser-beregning

Beregnings-
programmer

Benyt EXHAUSTOs gratis online beregningsprogrammer til beregning af ventilationsanlæg og systemløsninger

Find beregningsprogrammer her
Vex overview

VEX-oversigt

Få et hurtigt overblik over hele programmet af kompakte VEX-aggregater med varmegenvinding.

Se VEX-oversigten her